Taboo?! Juuuu…

photography of woman s red lip

Slavimo prvi rođendan ovih dana ovaj moj blog i ja. Tim ćemo se povodom i ovog puta baviti kuhinjom, receptima i seksom.

Kuhinjski seks ili „A đe žuriš, jadan?!“

Ovo iskustvo nikako ne možete unapred predvideti, pa ga zato ne možete ni izbeći. Morate ga bar jednom doživeti.

Zamislite, na primer, odlučite da napravite koh. Jednostavan, lagan kolač, siguran pogodak, ne može da omane. Krećete u senzualnu, nežnu predigru. Polako, pažljivo, znalački umutite sastojke. Zadovoljstvo vas ispunjava dok fenomenalno pripremljenu smesu sipate u podmazani pleh. Uradili ste sve kako treba i ništa ne može da krene po zlu. Osim ako imate neispravnu rernu. Znate, onu koja pregreva. Primetili ste vi, doduše, već ranije tu njenu tendenciju, pa se obezbedite i podesite vatru za dobrih pedeset stepeni manje nego što bi bilo normalno. I nasmešeno se prepuštate iščekivanju onog slatkog, prijatnog osećanja kada ugledate zlatno ispečeni kolač. Međutim, posle svega dva minuta, kuhinjom počinje da se širi miris spaljenog leša. Izvlačite pleh sa nekom tamnom, skoro crnom masom. Očajnički pokušavate da spasite što se spasiti da. Skidate zagorele ivice i vidite da je bar trećina kolača ostala u kakvom-takvom upotrebljivom stanju. Žurite da zagrejete mleko da je prelijete dok je još bar mlaka. Otvarate tetrapak tek kupljen u obližnjoj prodavnici, ali umesto tečnosti iz istog izlazi usirena masa. Bacate sve u đubre i raskidate sa rernom, a i sa obližnjom prodavnicom.

Sam svoj majstor

Raskinuli ste, dakle, sa rernom. I bolje. Šta će vam takva frustracija u životu. Postoje i drugi načini da sebi priuštite zadovoljstvo. Nabavite, na primer, pomagala u nekoj proverenoj pekari, poslastičarnici ili čak bolje opremljenoj prodavnici. Stavite ih na dohvat ruke, udobno se zavalite i počnite. Da razmišljate. O sebi. O prošlosti. O pogrešnim odlukama. Promašenim vezama. Trenucima kada ste se teško obrukali (pokušajte tom prilikom da izvedete mentalnu vežbu vraćanja u najranija sećanja). O neuzvraćenim ljubavima. O tome o koga ste se sve u životu ogrešili… Vodite, pri tome, računa da budete dobro koncentrisani da se u ova razmišljanja na kvarno ne uvuče neka misao koja bi mogla da naruši ovo tako duboko intimno erotsko iskustvo. Ako budete doslovce pratili uputstva, garantujem vam katarzični vrhunac sa sve grcanjem od suza.

Kamasutra (sa elementima masovnog iskustva)

Najpotpunije iskustvo stiče se po vrelom letnjem danu, negde od podneva do otprilike šest sati predveče. Poželjno je, takođe, da se nađete ili, još bolje, da živite u nekom od boga zaboravljenom predgrađu (to govorim samo zbog onih smernih što se plaše božije kazne).

Pre nego što se upustite u istraživanje ove drevne tehnike postizanja apsolutnog čulnog zadovoljstva, preporučujem vam da se prvo opremite napitkom koji će vam pomoći da održite svežinu tokom novog iskustva.

Napitak se sprema tako što se u pola litre do litra vode nacedi jedan limun ili pomorandža, po želji se zasladi medom, belim ili žutim šećerom, stavi se, ukoliko imate i volite, listić ili dva nane, a onda se ovom rastvoru doda obavezni tajni sastojak – sitno izmrvljeni sedativ. U obzir dolaze bromazepam, bensedin, lorazepam, ksalol (prema ličnim afinitetima). Količina tajnog sastojka zavisi kako od telesne težine, tako i od naviknutosti organizma na ove supstance, ali nikako ne bi smela da ide ispod tri miligrama po litri tečnosti. (Kažu da nije poželjno ni da pređe deset miligrama, ali, hajde da se ne lažemo, svakako ih grickamo kao tik-tak bombonice.) Kada ste sve potrebne sastojke izmešali i dobro izmućkali, ostavite ga u frižideru nekoliko sati.

Za to vreme vi se bacite na ostale pripreme. Okupajte se, operite kosu, obucite najfiniju prozračnu garderobu napravljenu od nekog osetljivog materijala, lepo je ispeglajte, namirišite se. Uzmite svoj čarobni napitak i uputite se ka najbližoj autobuskoj stanici.

I ovde počinje. Prvo što ćete iskusiti jeste jedna od najdužih predigri u vašem životu. Traje od jednog do jednog i po sata i vrlo je dinamična. Interakcija sa ostalim učesnicima ove erotske igre kreće se od nežnih, saosećajnih, ljubaznih obraćanja, koje se povremeno zamenjuju sočnim eksplicitnim rečnikom, ponekad upućenim vama, ponekad glavnom akteru koga sa sve većim nestrpljenjem i raspaljenom strašću čekate da preuzme kontrolu i dovede vas do tako željenog cilja, pa se ponovo vraća na nežnosti i cvrkutanje ili iskrene ispovesti koje ovaj seksualni čin podižu na novi nivo u kome se dodiruju duše. Kada već poverujete da će se ova predigra pretvoriti u frustraciju zbog neispunjenih očekivanja, pojavljuje se dugo očekivani pokretni objekat i njegov gospodar, za neupućene u njihove magične moći poznati još i kao autobus gradskog prevoza i vozač (onaj poznati nadimak „majstor“ potiče upravo otuda što je dotični zapravo nosilac najvišeg zvanja iz oblasti kamasutre). Kada uđete u ovaj pokretni budoar, dobićete priliku da isprobate svaku poznatu pozu, a, u zavisnosti od situacije, kao i količine mašte i gipkosti, možda izmislite i neku novu. Kada se ovo sveobuhvatno iskustvo završi, bićete izgužvani, znojavi, sa glavom u izmaglici, na ivici nesvesti, ali toliko srećni da ćete zahvaljivati bogu što ste živi.

S&M

U poslednjih nekoliko godina ovaj vid, prema nekim mišljenjima, ekstremnog seksualnog ponašanja sve više izlazi na svetlo dana. Ukoliko su vam neke sličice sa neta ili onaj čuveni serijal knjiga zagolicali maštu i probudili želju za eksperimentisanjem, možete relativno lako sebi priuštiti ovakvo iskustvo. Dovoljno je da dozvolite da vam se u život uvuku izvesne persone u žargonu nazvane „japajači“. Znate one likove što su o svemu nešto čuli, pa su samim tim sve o tome i naučili i shvatili. Oni što za svaku boljku imaju lek, što o svakoj situaciji imaju jedino ispravno mišljenje, oni usta punih narodskih mudrosti, koje, čini mi se, govore na svahiliju (jer niko sa ovog govornog područja ne uspeva da shvati šta su to oni tako pametno rekli). To su, takođe, oni što, kada se požalite na primer na to da umirete od retke tropske bolesti, imaju da vam navedu milion i jedan razlog zašto treba da budete srećni, jer to nije ništa naspram njihovih problema. Da vas ne davim, znate o čemu pričam. E, dakle, okružite se takvima. Pozovite ih na kafu. Pripremite se na to da će vas vezati svojim prisustvom, da će brbljati toliko agresivno, bučno, bez uzimanja daha da ćete imati utisak da se njihove reči zgušnjavaju i materijalizuju u brnjicu koja vam je stavljena u usta i preko koje je čvrsto zalepljen flaster. Ukoliko pokušate da se pomerite ili progovorite, odnosno ispustite neki zvuk, bićete izbičevani novim, još surovijim izlivom bulažnjenja ili kažnjeni na neki način koji ovi maheri nađu za shodno.

Dobra vest za one sklone mazohizmu jeste da ovakve pojave ne morate ni tražiti ni moliti da dođu, jer su uvek tu i neće da odu.

Loša vest za one neskolone mazohizmu jeste da ovakve pojave ne morate ni tražiti ni moliti da dođu, jer su uvek tu i ne možete im uteći osim ako se ne sklonite u neki izdvojeni manastir u pustinji.

Tantrički seks

Dozvolite nekom od onih veštih manipulatora o kojima smo pričali da vas uvuče duboko u frend zonu. Ne brinite. Iako će vas isti svojim postupcima i rečima držati u uverenju da ste samo prijatelji, veoma često, gotovo svakodnevno, slaće vam onu posebnu energiju koja izaziva drhtaje, emitovaće frekvenciju koja će vam pomoći da osetite sve čari ovog prosvetljujućeg istočnjačkog načina dostizanja potpuno oduhovljene erotske energije.

Podvrstu ove tehnike predstavlja tantričko silovanje. Koliko god oprezni bili, teško ćete ga izbeći, jer se gotovo svako od nas svakodnevno, voljno ili nevoljno, nalazi u blizini duboko nezadovoljne osobe koja zrači radioaktivno.

Hard porn

I lekari, i psiholozi, i razni stručnjaci i obični laici slažu se u jednom. Seks je neophodan za zdravlje. I zato: „Ostajte ovde!“ Jer ovde, iako toga možda niste uvek svesni, nema apstinencije i suše. Ovde će se na svakom koraku naći neko ili nešto da se, hteli vi to ili ne, pobrine za ovu oblast vaše psihofizičke dobrobiti.

Stay sexy and enjoy 🙂

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s